Hacked By Cy#b3r00T - Sora Cyber Team

Seprene ku ngenteni..
Kadung tresna ning njero ati..
Semono ugo atimu ngeliyo..
Lungset batin iki..

Senajan mung guyonan..
Kowe ngucap ngajak sesandingan..
Kadung ning ati..
sing tak anti anti..
Loro ati iki..
Kowe ngelali.. :(

Tresna ning atiku..
Mung kanggo sliramu..
Ra ono liyane..
Mung kowe cah ayu..
Sayang.. jangan tinggalkan aku..

Contact: soracyberteam@gmail.com

Nuwun:KONCOKU BAJINGAN KABEH SU! #SORACYBERTEAM #ANONYMOUSCABANGBANTULJOGJAKARTA